top of page

OM OSS

ortopedmedicinskt-center-3.jpg

Martin Olsson

Legitimerad sjukgymnast

Mail: info@ortopedmed.se

Mobil: 0702-80 27 11

Martin Olsson är legitimerad sjukgymnast utbildad vid Lunds universitet. Martin har fördjupat sin kompetens inom ortopedisk medicin och har Advanced Exam Orthopedic Medicine. Han har lång erfarenhet inom idrottsmedicin men arbetar inte längre med några idrottslag.


Han är medlem i Idrottsmedicin Syd (Im Syd) och Svenska Fotbollssjukgymnasters Förening (SFSF). Han har hållit utbildningar i idrottsmedicin för bland annat Skåneidrotten.

 

Martin arbetar mycket med fot- och hälsmärtor samt tillverkning av ortopediska inlägg/hälkoppar.

61739BDE-1160-4CEC-BC1B-8C6E5DB6F4A0.jpg

Patrik Sigsjö

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut

Mail: info@ortopedmed.se

Mobil: 0702-80 18 11

Patrik Sigsjö är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut utbildad vid Tromsö universitet i Norge. Patrik har examen inom ortopedisk medicin, har fördjupad kompetens inom idrottsmedicin och är certifierad idrottssjukgymnast, CSPT, som står för Certified Sports Physioterapist. Han har intresserat sig mycket för akupunktur och har varit handledare för många läkare och sjukgymnaster som vidareutbildat sig inom smärta och akupunktur. Förutom arbetet på ortopedmedicinskt center jobbar Patrik även sedan 2011/12 som Fysioterapeut/sjukgymnast åt IFK Kristianstad.

Sedan december 2016 ingår Patrik som fysioterapeut i medicinska teamet runt Herrlandslaget i handboll med EM-guld 2022 som stort minne.

Patrik har fördjupat sig inom handbollsmedicin och rehabiliterar regelbundet elithandbollspelare och elitungdomar där axlar är ett specialområde.

Precis som Martin jobbar Patrik mycket med fot- och hälsmärtor samt tillverkning av ortopediska inlägg/hälkoppar.

 

Patrik håller utbildningar inom ortopedi och idrottsmedicin.

 

Boka tid online!

Vi som driver Ortopedmedicinskt Center heter Martin Olsson och Patrik Sigsjö.

Här kan du läsa med om oss och våra specialiteter.

bottom of page